Ton Înnegrit Cu Salsa Cu Zest Portocaliu
Tonul înnegrit cu Salsan cu zest portocaliu este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 267 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, coajă de portocală, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Ton înnegrit cu Salsa de Mango, Conopidă Cu Zest De Portocale, și Creveți înnegriți cu Salsa de rodie-portocală.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic; aruncați ușor. Acoperiți și răciți 1 oră.
Presărați condimente înnegrite pe ambele părți ale peștilor, apăsând ferm pentru a permite condimentarea să adere.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă rezistentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.