Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat

Tonul Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de wasabi, cinci pudră de condimente, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri teriyaki de vită cu maioneză Wasabi, Burgeri De Ton Cu Maioneză Wasabi, și Tonul se satură cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.