Ton proaspăt cu ceapă acidulată
Tonul proaspăt cu ceapă acidulată este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fripturi de ton, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Coaste și ceapă acidulate, Varză și ceapă tangy saut și ceapă cu slănină, și Salată De Ton Picant.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați oțet, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți timp de 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Combinați făina și sarea și piperul rămas într-un vas puțin adânc și amestecați bine. Dredge tonul în amestec de făină.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ton și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte până când tonul este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Serviți tonul cu amestec de ceapă.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.