Ton Proaspăt Conservat

Ton Proaspăt Conservat
Tonul proaspăt conservat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 407 calorii, 58G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de ton alb, echipamente, borcane de conserve cu jumătate de halbă cu gură largă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cebiche De Atun (Ceviche De Ton Peruvian La Conservă), Caserola De Ton Sănătoasă (Făcută Fără Supă Condensată Conservată), și Caserolă de tăiței de ton cu brânză mai ușoară (fără supă cremă conservată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați tonul transversal în 1/2-in. Medalioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Stropiți 1 linguriță. ulei de măsline în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Strat medalioane de ton tăiate cu fața în jos în fiecare borcan, stropind fiecare strat cu aproximativ 1/4 linguriță. sare și un strop de piper, lăsând 1 in. spațiul dintre ton și vârful borcanului. Tăiați tonul pentru a se potrivi dacă este necesar și folosiți garnituri pentru a umple orice spații. Întoarceți încet borcanul în timp ce mutați un cuțit subțire de plastic în sus și în jos în jurul marginii interioare a borcanului pentru a elibera bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Ștergeți jantele curate ale borcanelor umplute folosind prosoape de hârtie umede. Sus cu capac și șurub pe inel doar pentru a închide; nu strângeți.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Asamblați recipientul sub presiune conform instrucțiunilor producătorului și umpleți cu apă clocotită (de obicei 3 qts.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați raft și setați borcane umplute pe raft. Apa ar trebui să ajungă chiar sub inelele de pe vârfurile borcanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Închideți oala sub presiune și puneți la foc mare până când aburul începe să curgă din conducta de aerisire.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Lăsați să curgă 10 minute, apoi reglați căldura pentru a menține un flux constant și moderat de abur pentru a începe acumularea de presiune. Începeți sincronizarea pe un Caner cu ecartament ponderat atunci când greutatea începe să se balanseze sau pe un Caner cu ecartament când cadranul citește 11 lbs. de presiune. Tonul ar trebui să gătească timp de 100 de minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține greutatea balansată constant și uniform sau citirea cadranului între 11 și 13 lbs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
9
Scoateți recipientul de pe foc și lăsați-l să stea până când presiunea este complet redusă și recipientul este suficient de rece pentru a se deschide (urmați instrucțiunile producătorului).
10
Ridicați borcanele din conserve folosind clești și așezați-le pe un prosop sau raft pentru a se răci. Inelele pot fi libere, dar nu trebuie să le strângeți (capacele formează sigiliul). După 12 ore, testați sigiliul pe fiecare borcan apăsând în centrul capacului; dacă apare, nu s-a sigilat corespunzător și trebuie refrigerat și consumat în decurs de o săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
* Puteți pune dublu jumătățile de halbă (urmând instrucțiunile producătorului de conserve) sau puteți folosi borcane de halbă (gătiți pentru aceeași perioadă de timp ca și pentru borcanele de jumătate de halbă) dacă conservați mai mult ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate35
Revista