Ton Pan-ars cu fenicul-piper m Elixtlange

Ton Pan-tocită cu fenicul-piper m Unixtlange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 371 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 6.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ardei gras, măsline kalamatan, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Puttanesca de ton ars cu Blinele de fenicul, și Salată De Ton Cu Fenicul Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul, ardeiul gras și ceapa; sotati 4-5 minute sau pana se rumenesc si doar fraged. Reduceți căldura la minim; adăugați suc de portocale și gătiți 30 de secunde sau până când lichidul se evaporă, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă măsline, capere, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și 2 lingurițe ulei.
Transferați amestecul de fenicul într-un castron; puneți deoparte și păstrați la cald. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Presărați pește cu restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper negru.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați în plăci și amestecați amestecul de fenicul peste pește.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.