Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii

Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Tonul la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,08 USD pe porție. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii, Prăjituri de ton cu Salsa proaspătă de roșii, și Friptură de ton la grătar cu Salsa proaspătă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente până se omogenizează bine. Se amestecă 1 lingură. basil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
2
Se Amestecă 2 Linguri. amestec de pansament cu busuioc rămas, roșii, ceapă și brânză; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
3
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste ton într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți. Capac; frigider 30 min. la 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
4
Încălziți grătarul uns la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți tonul din marinată; aruncați marinada. Grătar Ton 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până când tonul fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește acoperit cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista