Ton la grătar cu gust de porumb-roșii și cartofi de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul la grătar cu gust de porumb-roșii și cartofi de rozmarin. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 584 calorii, 49G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.19 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunzele dezbrăcate din 1 crenguță de rozmarin, piper, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Ton la grătar cu gust de roșii uscate la soare, Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado, și Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado pentru rețete similare.
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.