Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit

Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1193 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.66 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Dacă aveți ton, tahini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hummus Picant Zdrobit, Folie de Hummus cu linte cu Rețetă de melasă de rodie, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 frigarui din lemn inmuiat in apa timp de 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
1
Bateți împreună melasa de rodie, mierea, sucul de lămâie, muștarul și menta și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
MiereMiere
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Lăsați glazura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați pasta de roșii, chimenul, ienibaharul și cayenne și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
IenibaharIenibahar
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Tăiați tonul în bucăți mari și adăugați-l într-un robot de bucătărie împreună cu amestecul de condimente răcit, pătrunjelul tocat 1/4 cană și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Procesați până la destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Se transferă într-un castron și se răcește cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare folosind metoda căldurii directe.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Împărțiți amestecul de ton în 12 porții egale și rotiți-l în mingi de fotbal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
TonTon
10
Ungeți koftele cu o parte din uleiul rămas și presărați sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe toate părțile și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați o parte din glazură pentru servire, apoi periați koftes cu o parte din glazura rămasă de fiecare dată când întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Transferați frigarui pe un platou și movilați o parte din hummusul picant de lângă ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
12
Stropiți kebaburile cu mai multă glazură și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Puneți două treimi din năut într-un robot de bucătărie împreună cu tahini, ulei de susan, miere, usturoi, chile, suc de lămâie, sos fierbinte dacă folosiți și condimentați cu sare și piper. Puree până aproape neted. Cu mașina în funcțiune, stropiți suficient ulei de măsline pentru a face un piure neted, dar gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
NăutNăut
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
TahiniTahini
Ardei IuteArdei Iute
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
14
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Puneți năutul rămas într-un bol și zdrobiți grosolan cu un masher de cartofi. Puneți piureul de năut deasupra piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
16
Stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista