Ton cu crustă de susan cu orez cu ghimbir-arahide
Tonul cu crustă de susan cu orez cu ghimbir-arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 47G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $5.86 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez fiert în pungă, fripturi de ton cu aripioare galbene, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir, Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea. Se amestecă 1/4 cană de ceapă, sos de arahide, ghimbir și 1/4 linguriță de sare; păstrați cald.
Pentru a pregăti tonul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați tonul și 2 linguri de sos de soia într-un castron, aruncând ușor pentru a acoperi.
Presărați tonul cu 1/4 linguriță de sare. Dredge marginile de ton în semințe de susan.
Adăugați ton în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți tonul peste orez.
Stropiți cu 1 lingură de sos de soia; se presară cu 2 linguri de ceapă.