Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir

Tonul cu crustă de susan cu cremă de ghimbir este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de portocale, smântână grea, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir, Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu orez cu ghimbir-arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați ghimbirul, ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați oțetul, sucul de portocale, mirinul, vinul și Sriracha și fierbeți până când lichidul este aproape evaporat, 10 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până se reduce la jumătate, 15 minute. Se strecoară sosul, se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Condimentează tonul cu sare și piper și acoperă ambele părți cu semințele de susan. Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați tonul; gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand semintele de susan se rumenesc si tonul este mediu-rar, 5 minute. Feliați tonul gros de 1/3 inch și serviți cu crema de ghimbir și tăiței de sticlă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.