Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tonul cu boabe de piper ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, boabe de piper, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ton Cu Coajă De Piper, File De Ton Cu Coajă De Piper, și Fripturi de ton cu boabe de piper cu stejar cu maioneză portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați vin, anghinare și capere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 5 minute. Se amestecă roșiile și 1/4 linguriță sare. Acoperiți și gătiți aproximativ 3 minute sau doar până când roșiile sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Tomate
Capere
Sare
Vin
4
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Presărați tonul cu boabe de piper și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Sare
Ton
7
Așezați tonul în tigaie și gătiți 2 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se servește cu gust de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Savurează
9
Pour: Chad Ellegood, director de vin pentru Tru din Chicago, recomandă un Cavalchina Bardolino Chiaretto sau Alma de Blanco Godello Monterrei pentru a spori aromele îndrăznețe mediteraneene ale acestui fel de mâncare. Cavalchina este un ros proaspăt din nord-estul Italiei, care oferă o combinație de flori de fructe și fructe de pădure ușoare. Alma de Blanco este fabricat din struguri Godello, care este indigen în nord-vestul Spaniei și își completează aciditatea ridicată cu arome de citrice coapte.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.