Ton cu aripioare galbene la grătar cu marinată

Tonul cu aripioare galbene la grătar cu marinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 470 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de fripturi de ton cu aripioare galbene, sos de soia, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Ton Cu Aripioare Galbene Cu Salsa De Ananas La Grătar, Sandwich Cu Salată De Ton Cu Aripioare Galbene, și Ton cu aripioare galbene cu Scallions și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați fripturile de ton peste tot cu o furculiță și puneți-le într-un vas de sticlă puțin adânc.
Bateți uleiul, sosul de soia, sucul de lămâie, muștarul Dijon, coaja de lămâie și usturoiul împreună într-un castron; se toarnă peste fripturile de ton. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 1 până la 3 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți tonul din marinată. Agitați excesul de umiditate din fripturi.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți marinada la foc mic timp de 10 minute.
Gatiti tonul pe gratar preincalzit, batand cu marinata fiarta, pana cand este fiert, 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.