Ton Creol

Ton Creol
Rețeta ton creol poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Pentru 71 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 254 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de piper, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tunan creol și orez, Portabella De Ton Creol Se Topește, și Fripturi De Ton Creol Rege.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ardeiul verde în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, zahărul, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Se amestecă roșiile. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați condimente de ton și creol;se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
TonTon
3
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Vinul Pinot Noir, Merlot și Ros standard sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista