Ton Ars În Stil Coreean

Ton Ars În Stil Coreean
Tunanul în stil coreean este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, sos de soia, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Chile-ton la grătar cu ghimbir, cu salată în stil coreean, FASOLE ALBĂ ÎN STIL PERUVIAN CU TON ARS MARINAT, și Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, zahărul, fulgii de ardei roșu și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
BulionBulion
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați peștele cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie mare la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tonul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți peștele până când este gata după gust, cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
TonTon
5
Reduceți focul la moderat scăzut și puneți uleiul de susan în tigaie. Se amestecă scallionul și usturoiul și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de sos de soia; se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Tăiați tonul în felii și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TonTon
8
Alternative de pește: fileurile sau fripturile de somon vor merge bine și cu acest sos foarte condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
FripturăFriptură
SosSos
PeștePește
9
Test-sfat pentru Bucătărie: ne place tonul proaspăt gătit la un mediu suculent rar. Dacă preferați tonul gătit, adăugați încă câteva minute la timpul de gătit. Totuși, aveți grijă să nu-l gătiți prea mult, altfel va fi cu siguranță uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton ProaspătTon Proaspăt
TonTon
10
Recomandarea vinului: un vin alb aromat, cu doar o atingere de dulceață reziduală, va tampona picantul acestui fel de mâncare și va echilibra sarea din sosul de soia. Încercați un Sauvignon blanc delicios din Noua Zeelandă sau California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Sos De SoiaSos De Soia
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista