Ton ars de Bolo cu fasole albă cremoasă și vinetă de vin Rioja

Tonul ars de Bolo cu fasole albă cremoasă și vinetă de vin Rioja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 963 calorii, 65g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, șobolani, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Miel frigărui cu rodie picant-Rioja Vinaigrette vin roșu și mentă-migdale savura, FASOLE ALBĂ ÎN STIL PERUVIAN CU TON MARINAT, și Fripturi de mușchi de vită cu ciuperci arse și vinetă de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți vinaigreta: într-o cratiță medie nereactivă la foc mare, reduceți vinul la 1/4 cană.
Puneți-l într-un blender cu oțet, muștar și miere și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper după gust. Poate fi refrigerat până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Așezați fasolea caldă într-un bol, adăugați șalotă și smântână grea și amestecați până se omogenizează. Îndoiți salvia și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaia antiaderentă. Condimentează tonul cu sare și piper după gust. Căutați pe fiecare parte timp de 1 până la 2 minute pentru o coacere rară.
Se servește cu piure de fasole albă și vinetă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.