Ton ars de Bolo cu fasole albă cremoasă și vinetă de vin Rioja

Ton ars de Bolo cu fasole albă cremoasă și vinetă de vin Rioja
Tonul ars de Bolo cu fasole albă cremoasă și vinetă de vin Rioja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 963 calorii, 65g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, șobolani, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Miel frigărui cu rodie picant-Rioja Vinaigrette vin roșu și mentă-migdale savura, FASOLE ALBĂ ÎN STIL PERUVIAN CU TON MARINAT, și Fripturi de mușchi de vită cu ciuperci arse și vinetă de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți vinaigreta: într-o cratiță medie nereactivă la foc mare, reduceți vinul la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți-l într-un blender cu oțet, muștar și miere și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper după gust. Poate fi refrigerat până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați fasolea caldă într-un bol, adăugați șalotă și smântână grea și amestecați până se omogenizează. Îndoiți salvia și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți uleiul în tigaia antiaderentă. Condimentează tonul cu sare și piper după gust. Căutați pe fiecare parte timp de 1 până la 2 minute pentru o coacere rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se servește cu piure de fasole albă și vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista