Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri scufundate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul ars, coada galbenă și somonul cu trei sosuri scufundate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 523 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de file de coadă galbenă, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, și Coada galbenă cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui din lemn de 6 inci, inmuiat in apa rece timp de cel putin 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
3
Preîncălziți un grătar de cărbune sau un aragaz ceramic în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Filetați o fâșie de pește pe frigarui, periați cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper. Grătați până când este ușor carbonizat pe ambele părți și încă rar la mijloc, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți pe platouri cu sosurile de scufundare în boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Bateți împreună maioneza, usturoiul, coaja de tei și sucul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se contopească înainte de servire.
8
Bateți împreună sosul de soia, sucul de lămâie, sosul de chile-usturoi și zahărul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Lăsați sosul să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați ghimbirul și fulgii roșii de chile și gătiți până când ghimbirul este moale, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sucul de portocale, zahărul brun, sosul de soia și sucul de lămâie și gătiți până când amestecul este redus cu aproximativ un sfert, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
12
Se scoate de pe foc, se amestecă oțetul de orez și portocalele și lămâile și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Adăugați ceapa verde și semințele de susan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.