Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri scufundate

Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri scufundate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul ars, coada galbenă și somonul cu trei sosuri scufundate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 523 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de file de coadă galbenă, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, și Coada galbenă cu cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui din lemn de 6 inci, inmuiat in apa rece timp de cel putin 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Preîncălziți un grătar de cărbune sau un aragaz ceramic în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Filetați o fâșie de pește pe frigarui, periați cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper. Grătați până când este ușor carbonizat pe ambele părți și încă rar la mijloc, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți pe platouri cu sosurile de scufundare în boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Bateți împreună maioneza, usturoiul, coaja de tei și sucul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se contopească înainte de servire.
8
Bateți împreună sosul de soia, sucul de lămâie, sosul de chile-usturoi și zahărul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Lăsați sosul să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați ghimbirul și fulgii roșii de chile și gătiți până când ghimbirul este moale, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sucul de portocale, zahărul brun, sosul de soia și sucul de lămâie și gătiți până când amestecul este redus cu aproximativ un sfert, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
12
Se scoate de pe foc, se amestecă oțetul de orez și portocalele și lămâile și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Adăugați ceapa verde și semințele de susan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)

Ingrediente

10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de CanolaUlei de Canola11 kilogram de dovlecel,chile-sos de usturoichile-sos de usturoi454Nuci de orice fel (tocate)file de coadă galbenă, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de coadă galbenă, feliat în fâșii groase de 1 inch2(iarnă)ghimbir proaspăt curățat și ras finghimbir proaspăt curățat și ras fin2cuișoareusturoi, zdrobit într-o pastă cu sareusturoi, zdrobit într-o pastă cu sare1Zest și suc de varZest și suc de var1Suc de varSuc de var596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(iarnă)zahăr brun deschiszahăr brun deschis0(poate fi sau trece)coaja de var rasăcoaja de var rasă2(iarnă)sos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1(poate fi sau trece)coaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă0(poate fi sau trece)fulgi roșii de chilefulgi roșii de chile2(iarnă)oțet de orezoțet de orez454Nuci de orice fel (tocate)file de somon fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de somon fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inch10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1marescallion (partea albă și verde), felii subțiriscallion (partea albă și verde), felii subțiri1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1pinchPrindeți zahărulPrindeți zahărul454Nuci de orice fel (tocate)file de ton fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de ton fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inch11 kilogram de dovlecel,semințe de susan albe prăjitesemințe de susan albe prăjite

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista