Ton Ahi La Grătar
Grilled Ahi Tunan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de arahide, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Încercați Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ton La Grătar, și Ton La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fripturile cu ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 1 minut pe fiecare parte (doar pentru a obține semne de grătar)
Scoateți și feliați fiecare friptură în 8 felii.
Puneți 1 cană de mizuna pe fiecare farfurie. Împărțiți avocado și roșiile între farfurii.
Stropiți cu vinetă de wasabi.
Bateți împreună toate ingredientele până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper după gust
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru Ahi Tuna. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.