Tomato Bhath (orez cu roșii) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 356 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați roșii, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați orez cu roșii | cum se face orez cu roșii / orez ușor cu roșii, Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), și tomato dal , cum se face tomato dal, Andhra tomato pappu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți masala podi încălzind 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu; prăjiți chana dal, urad dal, ardei Chile uscați, semințe de coriandru și semințe de chimen în uleiul fierbinte până când sunt parfumate și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Măcinați amestecul cu nuca de cocos într-o pulbere fină folosind un mortar și un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
Semințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chana Dal
Urad Dal
Stropi în Formă De Inimă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți alunele și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când alunele încep să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Usturoi Opărit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, ardeii verzi de chile, frunzele de curry și pudra de asafoetida în amestecul de arahide; gătiți și amestecați până când ceapa se rumeneste, 5 până la 7 minute. Se amestecă roșiile, turmericul, zahărul și sarea în amestec; continuați să gătiți până când roșiile sunt moi, încă aproximativ 10 minute. Condimentează cu masala podi. Zdrobiți orezul în tigaie, folosind spatele unei linguri pentru a separa boabele individuale. Gatiti si amestecati pana cand orezul este amestecat in vas si fierbinte, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Asafoetida
Frunze De Curry
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi Opărit
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm