Tomato Bhath (Orez Cu Roșii)

Tomato Bhath (Orez Cu Roșii)
Tomato Bhath (orez cu roșii) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 356 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați roșii, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați orez cu roșii | cum se face orez cu roșii / orez ușor cu roșii, Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), și tomato dal , cum se face tomato dal, Andhra tomato pappu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți masala podi încălzind 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu; prăjiți chana dal, urad dal, ardei Chile uscați, semințe de coriandru și semințe de chimen în uleiul fierbinte până când sunt parfumate și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Măcinați amestecul cu nuca de cocos într-o pulbere fină folosind un mortar și un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chana DalChana Dal
Urad DalUrad Dal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți alunele și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când alunele încep să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, ardeii verzi de chile, frunzele de curry și pudra de asafoetida în amestecul de arahide; gătiți și amestecați până când ceapa se rumeneste, 5 până la 7 minute. Se amestecă roșiile, turmericul, zahărul și sarea în amestec; continuați să gătiți până când roșiile sunt moi, încă aproximativ 10 minute. Condimentează cu masala podi. Zdrobiți orezul în tigaie, folosind spatele unei linguri pentru a separa boabele individuale. Gatiti si amestecati pana cand orezul este amestecat in vas si fierbinte, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
AsafoetidaAsafoetida
Frunze De CurryFrunze De Curry
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista