Tomatillo Salsa Verde
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Tomatillo Salsa Verde ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tomatillos, ceapă, usturoi și ardei iute într-o cratiță. Condimentează cu coriandru, oregano, chimen și sare; se toarnă în apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când tomatillos sunt moi, 10 până la 15 minute.
Folosind un blender, curățați cu grijă tomatillos și apă în loturi până se omogenizează.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.