Tomate și vinete Tian
Tomate și vinete Tian este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 149 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tomate Și Vinete Tian, Vinete, dovlecei și roșii Tian, și Picior de miel prăjit pe cartofi, vinete și roșii Tian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de vinete, condimentați cu sare și gătiți până devin aurii pe ambele părți.
Scoateți pe o farfurie și repetați cu feliile de ceapă.
Frecați un vas mic de copt cu cățelul de usturoi.
Stratează vinetele, ceapa și feliile de roșii în rânduri în vasul de copt.
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline deasupra. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți până se încălzește și roșiile sunt moi, dar își păstrează încă forma, aproximativ 20 de minute.
Scoateți vasul de copt și puneți cuptorul la fiert.
Presărați roșiile cu brânza mărunțită și fierbeți pentru a topi și rumeni brânza, aproximativ încă 2 minute.
Scoateți din cuptor și serviți.