Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)

Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)
Rețeta Tom Yum Goong (supă picantă de creveți Thailandezi) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție conține 319 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, bucăți lemongrass, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Tod mun Goong (prăjituri thailandeze cu pește și creveți ), și Supă thailandeză picantă cu creveți de var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Peel și devein creveți, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
2
Combinați cojile de creveți și 6 căni de apă într-un cuptor olandez; aduceți la foc mic. Gatiti 1 ora. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SitaSita
BolBol
3
Combinați bulionul și restul de 3 1/2 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați galangal, lemongrass și frunze de tei kaffir la tigaie; fierbeți 10 minute. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
GalangalGalangal
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați ciuperci, pastă de chili, sos de pește și ardei iute; aduceți la fierbere. Se amestecă creveții, ceapa verde și coriandrul; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Aruncați ardeii iute. Se amestecă sucul proaspăt de lămâie. Puneți 2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; presărați uniform cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArahideArahide
Ardei IuteArdei Iute
CrevețiCreveți
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista