Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)
Rețeta Tom Yum Goong (supă picantă de creveți Thailandezi) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție conține 319 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, bucăți lemongrass, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Tod mun Goong (prăjituri thailandeze cu pește și creveți ), și Supă thailandeză picantă cu creveți de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Peel și devein creveți, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
2
Combinați cojile de creveți și 6 căni de apă într-un cuptor olandez; aduceți la foc mic. Gatiti 1 ora. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Sita
Bol
3
Combinați bulionul și restul de 3 1/2 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați galangal, lemongrass și frunze de tei kaffir la tigaie; fierbeți 10 minute. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Iarbă De Lămâie
Galangal
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
5
Adăugați ciuperci, pastă de chili, sos de pește și ardei iute; aduceți la fierbere. Se amestecă creveții, ceapa verde și coriandrul; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Aruncați ardeii iute. Se amestecă sucul proaspăt de lămâie. Puneți 2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; presărați uniform cu alune.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.