Tom Thumb Baruri (Specialități De Nucă De Cocos)
Tom Thumb baruri (specialități de nucă de cocos) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți extract de vanillan, nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare sunt Sub degetul mare (imprimare) cookie-uri, Bare cremoase de Mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de nucă de cocos, și Bare De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună scurtarea și 1/2 cană de zahăr brun până la neted. Se amestecă 1 cană de făină și sare până se omogenizează bine. Apăsați în tigaia pregătită.
Coaceți crusta timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc delicat. După îndepărtarea crustei din cuptor, creșteți căldura la 350 grade F (175 grade C).
Faceți umplutura în timp ce crusta se coace. Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de zahăr brun, praf de copt și 2 linguri de făină până se amestecă bine.
Se amestecă ouăle și vanilia, bătând până se îngroașă și se spumează. Se amestecă nuca de cocos și nucile tocate.
Răspândiți peste crusta caldă.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când barele sunt ușor rumenite și pufoase. Se răcește complet și se taie în bare mici.