Tofu și Curry de năut

Tofu și Curry de năut
Rețeta tofu și Curry de năut ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție conține 376 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de tofu de năut (salată birmaneză cu Tofu Shan), Năut, Ardei Și Tofu, și Năut și Tofu Se amestecă.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 11 ingrediente într-un aragaz electric lent de 4 litri; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 1/2 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare. Apăsați pentru a absorbi excesul de umiditate; se taie în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați tofu; gatiti 8-10 minute sau pana se rumeneste, intorcand cu o spatula. Se amestecă în amestecul de legume în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Puneți orezul în boluri. Ladă curry uniform peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
7
Presărați coriandru și, dacă doriți, piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista