Tofu Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați tofu Marsalan. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 681 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Tofu Cutlets Marsala, Tofu și ciuperci Marsala, și Sănătos și delicios: tofu și ciuperci Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul maro de grădină și 1/4 cană Marsala într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Feliați tofu pe lungime în fripturi de 8 (1/2 inch grosime). Dragă în făină.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de tofu; saut 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și restul de tofu. Se amestecă 1/4 cană Marsala și suc, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile maro. Se amestecă amestecul de sos brun, ceapa și 2 linguri de pătrunjel. Aranjați 1 cană de paste pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 2 fripturi de tofu și 1/2 cană de sos.
Garnisiți cu pătrunjel suplimentar, dacă doriți.