Tofu marinat cu orez lipicios și sparanghel

Tofu marinat cu orez lipicios și sparanghel
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tofu marinat cu orez lipicios și sparanghel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,18 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de roșii, zahăr brun, orez lipicios și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Tofu De Arahide Sfârâit Cu Coriandru Și Orez Lipicios, Fidea De Orez Cu Tofu Marinat Și Ciuperci Shiitake, și Bol De Orez Brun Cu Sos De Soia Tofu Marinat Și Un Ou Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare bloc de tofu transversal în 6 felii. Aranjați feliile de tofu într-un singur strat într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Aranjați feliile de tofu într-un singur strat într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Combinați sosul hoisin și următoarele 6 ingrediente (sosul hoisin prin usturoi) și amestecați cu un tel. Rezervați 1/2 cană de amestec hoisin și turnați amestecul hoisin rămas peste tofu, transformând tofu în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare în tigaie; adăugați jumătate de tofu și marinată. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți capetele dure de sparanghel. Sparanghel cu aburi, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Așezați 6 sulițe de sparanghel și 3/4 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; Aranjați 3 felii de tofu și 2 linguri de amestec Hoisin rezervat pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista