Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați maioneza Tofu-caju. Această rețetă fără gluten și vegană servește 32 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, tofu de mătase, pudră de ceapă granulată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry, Tofu Maioneza, și Tofu Maioneza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți apa din tofu și puneți-o și toate celelalte ingrediente, cu excepția sării, într-un blender de mare viteză. Se amestecă la cea mai mare viteză până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sare după gust și amestecați din nou. Sigilați bine și păstrați la frigider. Se amestecă înainte de fiecare utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă