Tofu Curry roșu cu legume de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $10.28 pe portie. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei gras, coajă de tei, făină de tapioca și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry verde thailandez cu legume și Tofu, și Legume De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înfășurați tofu într-un prosop, așezați o tăietură și câteva cutii sau alte greutăți deasupra și cântăriți 10 minute pentru a stoarce excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Tăiați tofu în fâșii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați tofu și presărați cu zahăr brun. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand tofu incepe sa se rumeneasca, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Adăugați șalotă și gătiți până când tofu și șalotă se rumenesc, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Rezervați 1/4 cană de lapte de cocos; adăugați restul în tigaie, împreună cu pasta de curry, frunze de tei, ardei gras și dovlecei. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Ardei Gras
Pastă De Curry
Frunze De Tei
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bok choy, acoperiți ușor și gătiți până când bok choy este crocant-fraged, 3 minute. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de lapte de cocos rezervat, sosul de pește, sucul de lămâie și făina de tapioca. Se amestecă în tigaie, apoi se adaugă amestecul de tofu-șalotă; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Tapioca
Lapte De Cocos
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Bok Choy
Ceapă Eșalotă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
9
Se presară coriandru și se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Orez
10
* Găsiți pastă de curry, sos de pește și pudră de tapioca în culoarul alimentar asiatic al magazinelor alimentare bine aprovizionate; găsiți frunze de tei în secțiunea Produse.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.