Toffee Crunch Cupcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 925 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1553 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, bucăți de caramel acoperite cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcake Cu Caramel De Ciocolată, Cupcake Dublu De Ciocolată Mocha Crunch, și Toffee Bar Crunch Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade.Cupcake
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mare, combinați și amestecați împreunăfăină, pudră de cacao, zahăr, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă Violet
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați unt, ouă și vanilie și bateți timp de un minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați granulele de cafea instant și cafeaua fierbinte, bateți până când aluatul este neted, aproximativ 20-30 de secunde. Aluatul va fi suficient de subțire pentru a se turna. Împărțiți-l uniform între cupele căptușite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți 18-22 de minute doar până când o scobitoare introdusă în câteva dintre cupcakes iese curată. Puneți tigaia pe un raft să se răcească. Înghețați cupcakes - urile când sunt complet reci. Depozitați și serviți la temperatura camerei.Bacsis: pentru cupcakes ușoare, lingurați ușor făina și cacao în cupe de măsurare (în loc să scufundați cupele în făină sau cacao) și apoi măturați nivelul măsurilor fără a le atinge sau agita.Glazură De Caramel
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un castron așezat peste apă fierbinte. Aduceți amestecul la 150 de grade F în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați amestecul în bolul mixerului, prevăzut cu un accesoriu pentru TEL și bateți la viteză medie până când amestecul se răcește și își dublează volumul.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați untul într-o singură bucată, amestecând pentru a încorpora după fiecare adăugare.Amestecul poate părea aglomerat și aproape coagulat-asta estenormal. Continuați să amestecați și va deveni uniform și neted din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Adăugați sare și vanilie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați sos de caramelși amestecați pentru a combina.Sos De Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
11
Puneți ciocolata și smântâna grea într-un castron peste apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Lăsați ciocolata și smântâna să stea 2-3 minute pentru a se topi fără a amesteca. Apoi amestecați încet amestecul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
13
Adăugați zahăr pudră și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
14
Adăugați apă câte o lingură, amestecând după fiecare adăugare până când se atinge consistența turnării. Puneți deoparte și lăsați sosul să se răcească warm.To asamblați cupcake
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Pentru a îngheța cupcakes-urile: umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare și începeți conductele din exterior lucrând spre centru pentru a crea unul strat uniform. Congelați cupcakes timp de 20 de minute înainte de a scufunda în sos cald de ciocolată, astfel încât glazura să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
16
Scoateți cupcakes și dip în sos de ciocolată caldă, și apoi rim cu ciocolată acoperite caramele biți. Întoarceți cupcakes la congelator timp de cinci minute pentru ca ciocolata să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Bucăți De Caramele
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Tăiate în Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
17
Scoateți din congelator și terminați înghețarea conductelor deasupra.