Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană rustică de aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 327 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Un amestec de cimbru, consomme de vită condensată, carne de tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană Rustică De Gătit Lent De Pui, Tocană rustică de năut cu caise și napi {aragaz lent }, și Supă De Ceapă Rustică Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați carnea de vită cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste uniform si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Într-un aragaz lent, amestecați bulionul de vită, consomma de vită condensată, vinul, apa, muștarul și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Muștar
Cimbru
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Puneți carnea de vită în lichid și amestecați cartofii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Carne De Vită
4
Acoperiți și gătiți 6 ore la scăzut sau 4 ore la mare. Dacă preferați o tocană groasă, amestecați amidonul de porumb și apa împreună și amestecați în aragazul lent cu aproximativ 30 de minute înainte de sfârșitul timpului de gătit. Se amestecă ocazional până se îngroașă.