Tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole cannellini, bietă elvețiană, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma, Chard Elvețian Și Tocană De Fasole Albă, și Tocană De Roșii Elvețiene Și Fasole Navy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
3
Scurgeți verdele și apăsați ușor excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
În cratiță, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați roșiile și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați fasolea și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
8
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până când aromele se amestecă, 5 minute. Condimentează tocanita cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Sare, Pentru Marginile Paharului
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă