Tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii

Tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole cannellini, bietă elvețiană, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma, Chard Elvețian Și Tocană De Fasole Albă, și Tocană De Roșii Elvețiene Și Fasole Navy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Scurgeți verdele și apăsați ușor excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
În cratiță, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați roșiile și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați fasolea și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până când aromele se amestecă, 5 minute. Condimentează tocanita cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista