Tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană rapidă de fasole albă cu brânză elvețiană și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole cannellini, bietă elvețiană, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma, Chard Elvețian Și Tocană De Fasole Albă, și Tocană De Roșii Elvețiene Și Fasole Navy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 8 minute.
Scurgeți verdele și apăsați ușor excesul de apă.
În cratiță, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, 1 minut.
Adăugați roșiile și dați la fiert.
Adăugați fasolea și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Adăugați bietul și fierbeți la foc moderat până când aromele se amestecă, 5 minute. Condimentează tocanita cu sare și servește.