Tocană picantă de fructe de mare Cajun este un fel principal care servește 8. Pentru 3,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, suc de scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, și Tocană Picantă De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o oală mare sau cuptor olandez. Gatiti carnatii pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Presărați făina peste cârnați și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor și carnea este bine acoperită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați condimentul Cajun, usturoiul, ardeii și ceapa și continuați să gătiți până când legumele se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați sucul de scoici, roșiile și 4 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei și creșteți căldura pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Coborâți ușor focul și fierbeți până când tocanita este îngroșată și aromele sunt amestecate, aproximativ 30 de minute. Amestecați ușor peștele și creveții. Gatiti, asigurandu-va ca tocanita nu clocoteste puternic, amestecand o data sau de doua ori, pana cand crevetii si pestele tocmai au devenit opace, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Adânc, de culoare rubiniu închis, cu aromatice explozive de mure, dud, ienibahar și kirsch. Palatul este bogat texturat cu arome mari de fructe de Coacăze Sălbatice, cassis și plăcintă de mure, împreună cu note de cola, ierburi savuroase, lemn dulce și cardamom. Acest vin este plin de corp, cu fructe frumos coapte și taninuri ferme care duc la un finisaj lung și plăcut.