Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun

Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun
Tocană picantă de fructe de mare Cajun este un fel principal care servește 8. Pentru 3,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, suc de scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun, și Tocană Picantă De Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o oală mare sau cuptor olandez. Gatiti carnatii pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Presărați făina peste cârnați și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor și carnea este bine acoperită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați condimentul Cajun, usturoiul, ardeii și ceapa și continuați să gătiți până când legumele se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați sucul de scoici, roșiile și 4 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei și creșteți căldura pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Coborâți ușor focul și fierbeți până când tocanita este îngroșată și aromele sunt amestecate, aproximativ 30 de minute. Amestecați ușor peștele și creveții. Gatiti, asigurandu-va ca tocanita nu clocoteste puternic, amestecand o data sau de doua ori, pana cand crevetii si pestele tocmai au devenit opace, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon
Elyse Holbrook Mitchell Vineyard Cabernet Sauvignon
Adânc, de culoare rubiniu închis, cu aromatice explozive de mure, dud, ienibahar și kirsch. Palatul este bogat texturat cu arome mari de fructe de Coacăze Sălbatice, cassis și plăcintă de mure, împreună cu note de cola, ierburi savuroase, lemn dulce și cardamom. Acest vin este plin de corp, cu fructe frumos coapte și taninuri ferme care duc la un finisaj lung și plăcut.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista