Tocană Mexicană De Posole
Tocanita mexicană Posole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 261 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de sare, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Noua Posolă Mexicană, Posole Lasagna Mexicană, și Posole De Fructe De Mare Mexicane.
Instrucțiuni
Așezați carnea, coaja de porc și cozile de porc într-un ibric mare și adăugați aproximativ 5 litri de apă sau suficient pentru a acoperi carnea.
Adăugați aproximativ 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu aproximativ 1 1/2 ore.
Îndepărtați excesul de grăsime și lăsați-l deoparte. Rezervă lichid.
Spălați posolul foarte atent până când apa este limpede, astfel încât să îndepărtați varul din sâmburi. Puneți în ceainic mare și acoperiți cu apă. Se fierbe până când a apărut posolul.
Se amestecă carnea, posolul, coaja și gambele sau picioarele porcilor.
Adăugați păstăi de oregano, usturoi, ceapă și chile.
Lăsați să fiarbă aproximativ 1/2 oră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.