Tocană libaneză de miel și fasole

Tocană libaneză de miel și fasole
Rețeta tocană de miel și fasole Libaneză este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baharat, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Kefta De Miel Libanez (Kabobs De Miel), Tocană de miel și fasole verde cu ALAC (farro), și Miel cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cu apă rece cu 3 inci într-un castron și înmuiați la temperatura camerei cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți mielul, baharatul și apa (9 căni) la fierbere într - o oală grea de 6 până la 8 litri, apoi fierbeți energic amestecul, acoperit, până când carnea este aproape fragedă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaharatBaharat
ApăApă
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați fasole și gătiți, neacoperite, până când fasolea este fragedă, încă aproximativ 1 oră. Între timp, încălziți uleiul la foc moderat într-o tigaie grea de 12 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând, până când ceapa este aurie palidă și fragedă, 8 până la 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 2 minute. Când fasolea este fragedă, amestecați amestecul de roșii-ceapă și fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
TomateTomate
FasoleFasole
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
* Un amestec de condimente măcinate din Orientul Mijlociu și African care conține de obicei ienibahar, scorțișoară, cuișoare, chimen, Maras chile și piper negru. Disponibil la piețele din Orientul Mijlociu și Formaggio Kitchen (888-212-3224; formaggiokitchen.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Ardei IuteArdei Iute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ChimenChimen
1
Friptura poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită într-un recipient etanș. Reîncălziți într-o oală de 5 până la 6 litri la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate64
Revista