Jambalaya tocană ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână condimente, orez instant, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tocană Jambalaya, Tocană Jambalaya, și Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, neacoperite, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați orez și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, neacoperite, 5 minute sau până când okra este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. D ' Alfonso-Curran Albarino cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.