Tocană de șuncă cu aragaz lent și tocană de năut
Hock de șuncă cu aragaz lent și tocană de năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 701 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, morcovi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de năut cu aragaz lent cu caise, Tocană De Năut Marocan Cu Aragaz Lent, și Tocană rustică de năut cu caise și napi {aragaz lent } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, combinați apa, cârligele de șuncă, nautul, morcovii, frunzele de dafin și crenguțele de cimbru. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional,
Adăugați cartofii, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră și 45 de minute, până când nautul, cârligele de șuncă și cartofii sunt fragede.
Transferați cârligele de șuncă pe o farfurie mare. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru. Când cârligele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți carnea și tocați-o grosier. Întoarceți șunca în supă. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați morcovii în aragaz în bucăți de mușcătură.
Transferați cartofii într-un castron și amestecați într-un piure. Amestecați piureul de cartofi în supă împreună cu pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.