Tocană De Vânat Maghiară

Tocană De Vânat Maghiară
Tocană de vânat maghiară ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 259 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma întreaga boabe de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Tocană Maghiară, și Tocană De Vită Maghiară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Adăugați carne de vânat; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Scoateți carnea de vânat din pungă; aruncați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați carne de vânat, ceapă și usturoi; sotati 5 minute, rumenind carne de vânat pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru, zahăr și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 3 ore sau până când vânatul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Îndepărtați fructele de pădure și frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista