Tocană De Vânat Maghiară
Tocană de vânat maghiară ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 259 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma întreaga boabe de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Tocană Maghiară, și Tocană De Vită Maghiară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de vânat; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți carnea de vânat din pungă; aruncați amestecul de făină rămas.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vânat, ceapă și usturoi; sotati 5 minute, rumenind carne de vânat pe toate părțile.
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Adăugați 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru, zahăr și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere.
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 3 ore sau până când vânatul este fraged.
Îndepărtați fructele de pădure și frunza de dafin înainte de servire.