Tocană de vită și tăiței
Carnea de vită și tăiței este o lactate gratuit rețetă cu 50 de porții. O porție conține 30 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac rupte, friptură rotundă de vită, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Tocană De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere.
Se amestecă bulionul, roșiile, sosul de friptură și ardeiul roșu zdrobit într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 3 minute.
Adăugați paste și spanac; se amestecă. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 2 minute. Se amestecă carnea; gătiți 2 până la 3 minute sau până când carnea este gătită.