Tocană de vită și miel

Tocană de vită și miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și miel. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 407 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole verde, zahăr, carne de tocană de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 9 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este remarcabil. Bamya (miel sau carne de vită și tocană de Okra), Tas Kebap (o tocană grecească de vită sau miel), și Tocană Croată De Miel / Vită Cu Mazăre Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul, uleiul, 2 căței de usturoi tocați, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță cimbru, 3/4 linguriță maghiran, 1/2 linguriță rozmarin și 1/4 linguriță piper; adăugați carne de vită și miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
MaghiranMaghiran
Gât De PuiGât De Pui
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent, stratificați cartofii, ciupercile, ceapa, conopida, fasolea, fasolea verde, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Fasole VerdeFasole Verde
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Scurgeți carnea și aruncați marinada; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Combinați bulionul, pătrunjelul, zahărul și usturoiul rămas, sarea, cimbru, maghiran, rozmarin și piper; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
TocanăTocană
7
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin roșu uscat sau bulion de vităvin roșu uscat sau bulion de vită2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături454Nuci de orice fel (tocate)carne de tocană de vită, tăiată în cuburi de 1 inchcarne de tocană de vită, tăiată în cuburi de 1 inch454Nuci de orice fel (tocate)poate fasole, clătite și drenatepoate fasole, clătite și drenate31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tăiați în felii de 1/2 inchmorcovi, tăiați în felii de 1/2 inch4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconopidă proaspătăconopidă proaspătă1coastecoaste de țelină, feliate subțirecoaste de țelină, feliate subțire1Ceapa galbena medie, tocataorez brun fiert fierbinteorez brun fiert fierbinte3(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb1(poate fi sau trece)maghiran uscat, divizatmaghiran uscat, divizat1(poate fi sau trece)rozmarin uscat, zdrobit, divizatrozmarin uscat, zdrobit, divizat2(poate fi sau trece)cimbru uscat, divizatcimbru uscat, divizat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirităiați fasole verde proaspătătăiați fasole verde proaspătă227Nuci de orice fel (tocate)ciuperci proaspete, înjumătățiteciuperci proaspete, înjumătățite2(iarnă)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat4căței de usturoi, tocați, împărțițicăței de usturoi, tocați, împărțiți454Nuci de orice fel (tocate)carne de tocană de miel, tăiată în cuburi de 1 inchcarne de tocană de miel, tăiată în cuburi de 1 inch1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire1(poate fi sau trece)piper, împărțitpiper, împărțit10smallscartofi roșii, înjumătățițicartofi roșii, înjumătățiți2(poate fi sau trece)sare, împărțităsare, împărțită2(poate fi sau trece)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă receapă rece

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate75
Revista