Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și miel. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 407 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole verde, zahăr, carne de tocană de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 9 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este remarcabil. Bamya (miel sau carne de vită și tocană de Okra), Tas Kebap (o tocană grecească de vită sau miel), și Tocană Croată De Miel / Vită Cu Mazăre Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul, uleiul, 2 căței de usturoi tocați, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță cimbru, 3/4 linguriță maghiran, 1/2 linguriță rozmarin și 1/4 linguriță piper; adăugați carne de vită și miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent, stratificați cartofii, ciupercile, ceapa, conopida, fasolea, fasolea verde, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Măsline întregi Coapte
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scurgeți carnea și aruncați marinada; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Combinați bulionul, pătrunjelul, zahărul și usturoiul rămas, sarea, cimbru, maghiran, rozmarin și piper; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.