Tocană de vită în stil Kerala

Tocană de vită în stil Kerala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită în stil Kerala. Această rețetă face 4 porții cu 787 calorii, 41G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 252 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi cu piele roșie, morcovi, crenguțe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană De Vită În Stil Kerala, Varuthaaracha sambar/ tocană de linte de nucă de cocos prăjită în stil Kerala de Nord, și Sos De Ou În Stil Kerala pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista