Tocană De Vită Irlandeză
Friptura de vită irlandeză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Dacă aveți la îndemână cartofi, bulion de vită, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tocană De Vită Irlandeză, Tocană De Vită Irlandeză, și Tocană De Vită Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se acoperă carnea cu făină.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați carne și ceapă; gatiti si amestecati 5 pana la 8 min. sau până când carnea este rumenită uniform. Se amestecă bulionul, roșiile și amestecul de pansament. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional; acoperi. Fierbeti la foc mic 15 min., amestecând ocazional.
Adăugați cartofi și morcovi; se fierbe, acoperit, 45 min. sau până când carnea este fragedă și sosul este îngroșat, descoperindu-se după 30 min. și amestecând ocazional.
Se servește peste tăiței.