Tocană de vită din nordul Italiei

Tocană de vită din nordul Italiei
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 50 de minute de petrecut în bucătărie, Tocană de vită din nordul Italiei ar putea fi o rețetă remarcabilă , fără gluten și fără lactate, pe care o puteți încerca. Această rețetă are 8 porții și costă 3,54 USD per porție. O porție conține 395 de calorii , 35 g de proteine și 8 g de grăsimi . Este potrivită ca fel principal mediteranean. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cartofi, țelină și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 98% , ceea ce este minunat. Rețete similare includ Tocană italiană de fructe de mare , Tocană de vită cu Guinness și Tocană de vită cu chili verde .

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți carnea de vită în tranșe în uleiul încins, până se rumenește complet, aproximativ 5 minute per tranșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cuburile de vită rumenite pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie, ținând tigaia pe foc și păstrând sosul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Gătiți și amestecați ceapa, țelina și morcovii în sosul de vită păstrat până se înmoaie, timp de 2-3 minute. Încorporați ciupercile și usturoiul în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Turnați vinul roșu în cratiță; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn. Continuați să gătiți amestecul până când vinul se evaporă, 7 până la 10 minute. Încorporați roșiile în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți carnea de vită înapoi în tigaie împreună cu cartofii, busuiocul, cimbrul, maghiranul și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Turnați supa de vită și sosul de roșii peste amestec. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Carne De VităCarne De Vită
7
Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic până când carnea de vită este foarte fragedă și sosul se îngroașă, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Revista