Tocană De Vită Din Caraibe Cu Aragaz Lent

Slow-Cooker Caraibe carne de vită tocană ar putea fi doar America Centrală rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 574 calorii, 68G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 30 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți ghimbir, făină, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Vită Din Caraibe Cu Aragaz Lent, Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de 1 cimbru de cimbru și tocați; combinați cu făina, ienibaharul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper alb într-un bol mare.
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi.
Puneți cartofii, morcovii, restul de 2 crengute de cimbru, ghimbirul și usturoiul într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Adăugați carnea de vită, rezervând orice exces de făină condimentată în castron.
Bateți 1/2 cană de apă și sosul Worcestershire în făina condimentată rezervată, apoi adăugați la aragazul lent.
Se toarnă roșiile deasupra. Acoperiți și gătiți la 7 ore scăzute sau la 4 ore înalte.
Adăugați scallionii în tocană și condimentați cu sare. Împărțiți între boluri și serviți cu sos fierbinte.
Fotografie de Christopher Testani