Tocană De Vită De Orz

Tocană De Vită De Orz
Friptura de vită de orz este o fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 277 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, țelină, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită-Tocană De Orz, Tocană De Orz De Vită, și Tocană De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carne de vită maro și ceapă în ulei până când carnea nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați apă, sos de roșii, morcovi, țelină, sare, oregano, boia și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore.
5
Adăugați fasolea, porumbul și orzul; acoperiți și gătiți la 2 ore mai mult sau până când orzul, carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OrzOrz
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista