Rețeta tocană de vită de afine de toamnă se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 381 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulion de vită cu mai puțin sodiu, cimbru, ciuperci nasture și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Tocană De Vită De Toamnă, Tocană De Vită De Toamnă, și Tocană de vită de toamnă a lui Rachael Ray cu măr, ceapă și usturoi prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se presară peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa tocată, bulionul, frunzele de dafin și stout; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă ceapa perlată și ciupercile; gatiti, acoperit, 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Stout
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Combinați 1/4 cană de apă și făină într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină și sosul de afine în tigaie. Gatiti 5 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Garnisiți cu cimbru proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit