Tocanul de vită condimentat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 445 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Tocană De Vită Condimentată, Tocană De Vită Condimentată Cu Aragaz Lent, și Indian Condimentat Friptură De Vită Tocană.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În cuptorul olandez la foc mediu-mare, topiți untul sau margarina. Gatiti carnea de vita in doua loturi pana se rumeneste, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți carnea de vită din cuptorul olandez și puneți-o deoparte. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați bulion, bere, ceapă, usturoi, zahăr brun, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Frunze De Dafin
Usturoi
Bulion
Ceapă
Cimbru
Bere
5
Se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în farfurie. Acoperiți și coaceți la 350 grade F(175 C) timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Adăugați legume mixte. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră sau până când se termină carnea de vită.