Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci

Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci
Carnea de vită columbiană cu aragaz lent și tocană de cartofi dulci este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, frunze de dafin, bucăți cartofi dulci, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci, Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent, și Aragaz Lent Carne De Vită Și Tocană De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați carnea de vită și ingredientele rămase, cu excepția caiselor și pătrunjelului. Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se amestecă caisele. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 15 minute sau pana cand caisele se inmoaie. Aruncați cuișoarele, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Presărați tocană cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista