Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci

Carnea de vită columbiană cu aragaz lent și tocană de cartofi dulci este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, frunze de dafin, bucăți cartofi dulci, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci, Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent, și Aragaz Lent Carne De Vită Și Tocană De Cartofi.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați carnea de vită și ingredientele rămase, cu excepția caiselor și pătrunjelului. Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Se amestecă caisele. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 15 minute sau pana cand caisele se inmoaie. Aruncați cuișoarele, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Presărați tocană cu pătrunjel.