Tocană De Vită Belgiană

Tocană de vită belgiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 590 calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, chuck de vită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Belgiană, Tocană De Vită Belgiană, și Tocană belgiană de vită și bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți slănina timp de 1 minut în apă clocotită.
Așezați slănină și unt sau margarină într-o oală mare acoperită sau cuptor olandez. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste baconul.
Adăugați ceapa; gatiti pana la aur.
Adăugați usturoi și gătiți timp de 1 sau 2 minute; aveți grijă să nu ardeți usturoiul.
Scoateți amestecul de slănină din oală și lăsați-l deoparte.
Adăugați carnea de vită în grăsimea rămasă în oală și rumeniți pe toate părțile. Când carnea este rumenită, întoarceți amestecul de slănină în oală. Se amestecă făina, sarea și piperul.
Adăugați suficientă bere pentru a acoperi abia carnea. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti timp de 1 1/2 pana la 2 ore.
Scoateți oala de pe foc și amestecați pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.