Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic

Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic
Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 51G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, brânză, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Romaine cu arpagic și brânză albastră, Tocană de vită afumată, și Tocană de vită afumată și praz.

Instrucțiuni

1
Încălziți o caserolă mare, mare sau un cuptor olandez (nu antiaderent) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 1 lingură. ulei. Când este fierbinte, adăugați 1/5 până la 1/4 din carnea de vită. Prima bucată ar trebui să sfârâie când lovește oala; dacă nu, scoateți-l și așteptați ca uleiul să se încălzească. Bucățile nu trebuie să atingăvrei mult spațiu, astfel încât sucurile să se evapore rapid și carnea să se rumenească. Gatiti pana se rumeneste bine si putin cruste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, ajustand caldura astfel incat carnea sa sfaraie, dar sa nu arda. Sunt gata să se întoarcă când se eliberează ușor din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați carnea într-un castron și repetați cu carnea și uleiul rămas, pentru un total de 4 sau 5 loturi. Acest lucru durează aproximativ o oră când este făcut corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați slănină în oală și gătiți până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați slănina în castron cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ceapa în oală și amestecați 1 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Transferați ceapa în castron cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați făină în oală și gătiți, amestecând, până când începe să devină aurie și miroase slab a piecrust, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați paprika afumată și pudră de chipotle și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Boia AfumatăBoia Afumată
11
Adăugați vin și creșteți căldura la mare. Răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați carne de vită rezervată, slănină și ceapă. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Întoarceți oala la aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați cartofii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
15
Adăugați morcovi și aduceți înapoi la fierbere. Reglați căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand legumele sunt fragede, 30 de minute. Se amestecă untul și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UntUnt
SareSare
16
Se servește fierbinte, garnisit cu brânză albastră, piper și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
ArpagicArpagic
PiperPiper
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista