Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic
Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 51G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, brânză, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Romaine cu arpagic și brânză albastră, Tocană de vită afumată, și Tocană de vită afumată și praz.
Instrucțiuni
Încălziți o caserolă mare, mare sau un cuptor olandez (nu antiaderent) la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură. ulei. Când este fierbinte, adăugați 1/5 până la 1/4 din carnea de vită. Prima bucată ar trebui să sfârâie când lovește oala; dacă nu, scoateți-l și așteptați ca uleiul să se încălzească. Bucățile nu trebuie să atingăvrei mult spațiu, astfel încât sucurile să se evapore rapid și carnea să se rumenească. Gatiti pana se rumeneste bine si putin cruste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, ajustand caldura astfel incat carnea sa sfaraie, dar sa nu arda. Sunt gata să se întoarcă când se eliberează ușor din oală.
Transferați carnea într-un castron și repetați cu carnea și uleiul rămas, pentru un total de 4 sau 5 loturi. Acest lucru durează aproximativ o oră când este făcut corect.
Preîncălziți cuptorul la 35
Adăugați slănină în oală și gătiți până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească.
Transferați slănina în castron cu carne de vită.
Adăugați ceapa în oală și amestecați 1 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Transferați ceapa în castron cu carne de vită.
Adăugați făină în oală și gătiți, amestecând, până când începe să devină aurie și miroase slab a piecrust, aproximativ 2 minute.
Adăugați paprika afumată și pudră de chipotle și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Adăugați vin și creșteți căldura la mare. Răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Adăugați carne de vită rezervată, slănină și ceapă. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Întoarceți oala la aragaz.
Adăugați cartofii și aduceți la fierbere.
Adăugați morcovi și aduceți înapoi la fierbere. Reglați căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand legumele sunt fragede, 30 de minute. Se amestecă untul și se adaugă sare după gust.
Se servește fierbinte, garnisit cu brânză albastră, piper și arpagic.