Carnea de vită este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 340 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente (ciuperci prin usturoi) la tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă în apă și următoarele 6 ingrediente (apă prin frunze de dafin); se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Se amestecă măslinele și se gătește timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă oțetul.